WebDesign


Site HTML - site-uri statice. Dupa terminarea partii de design, se creeaza paginile in HTML. Tinand cont de standardele W3C si folosind clasele CSS, se obtine o incarcare mai rapida a paginilor, compatibilitate cu toate browserele (Internet Explorer, Firefox, Opera, Chrome, Safari, etc.) dar si un cod simplu, optimizat pentru Google. Ulterior se implementeaza materialele trimise de client, realizandu-se toate paginile site-ului.

Site Flash - site-uri animate. Realizam site-uri animate, integral Flash. Puteti opta pentru o varianta animata, de impact, integral Flash, sau pentru o varianta statica/dinamica in care sa includem elemente flash. Un site flash poate contine intro, fundal sonor, butoane animate, galerii foto, etc.

Site PHP - site-uri dinamice PHP si MySql. Un site PHP cu baze de date MySql poate contine module de Cautare, News, Newsletter, Modul de administrare a paginilor, cos de cumparaturi, etc. Pentru ca dvs. sa puteti interactiona cu vizitatorii site-ului se folosesc pagini dinamice, folosind limbajul de programare PHP imbinat cu baze de date MySql.Pentru o oferta de pret, va rog sa ma contactati, folosind formularul de pe pagina de Contact.